sâmbătă , decembrie 2 2023
Breaking News
Home / Diverse / Epilare Brasov

Epilare Brasov

Diferentele dintre epilare Brasov IPL si epilarea cu laser

Daca va aflati in cautarea unei metode de indepartare a parului, puteti alege epilare Brasov IPL sau epilare cu laser. Aceste proceduri sunt mult mai eficiente din toate punctele de vedere decat metodele vechi de indepartare a parului.

Putem fi cu totii de acord ca barbierirea este o lupta nesfarsita cu firele de par, care in maxim doua zile apar din nou pe corp. Utilizarea epilatorului nu este de asemenea o solutie foarte muna, deparece firele de par cresc destul de repede, iar procedura este dureroasa.

Epilarea cu ceara va poate mentine intr-o stare constanta de teama de ceva si necesita, de asemenea, o faza incomoda de crestere. In aceste conditii, cu siguranta este cat se poate de firesc sa va orientati spre epilare cu laser sau spre epilare IPL. Despre aceste proceduri vom discuta in randurile care urmeaza.

Ce inseamna epilare Brasov cu laser?

Epilarea cu laser este in esenta un fascicul de lumina concentrat care este absorbit de pigmentul parului. Acest lucru dauneaza sau ucide foliculul de par, ceea ce ajuta la prevenirea cresterii viitoare a parului in zona tratata.

Desi rezultatele variaza pentru fiecare candidat, recomandate sunt cel putin 8 tratamente de indepartare a parului cu laser, fiecare tratament fiind la fiecare 6-8 saptamani.

Epilare BrasovAr trebui sa incepeti sa vedeti rezultate inca de la a doua sau a treia sedinta, dar nu lasati acest lucru sa fie un semn pentru a va anula restul intalnirilor! Daca vreti sa vedeti rezultate de lunga durata, mergeti la salon anual pentru sedinte de intretinere.

Este important sa ne amintim ca epilarea cu laser este o investitie pe termen lung si ca rezultatele variaza pentru fiecare. In timp ce epilarea cu laser nu va elimina 100% din parul de pe corp pentru restul zilelor dvs., (deoarece acest lucru nu este posibil din punct de vedere fizic), majoritatea oamenilor raporteaza o scadere de 80-90% cu un tratament constant.

Desi nicio tehnica de indepartare a parului nu este considerata „permanenta”, in ceea ce priveste eficacitatea, epilarea cu laser este cea mai buna metoda. Dupa cele 8 sesiuni initiale, expertul dumneavoastra cu laser va va putea sfatui cu privire la cate programari de intretinere continua veti avea nevoie pentru rezultate optime. Din nou, acest lucru variaza de la persoana la persoana.

Epilarea IPL

Procedira de epilare Brasov IPL sau Lumina Intensa Pulsata, este similara cu epilarea cu laser prin faptul ca se bazeaza si pe lumina directionata catre pigmentul parului. Moticul este de a incetini sau opri cresterea parului.

Principala diferenta este ca, spre deosebire de epilarea cu laser, care este mai tintita, IPL vizeaza o zona mai mare a pielii folosind un fascicul de lumina imprastiat pentru a ajunge la foliculul de par. Acest lucru il face mai putin precis si poate prezenta un risc putin mai mare de a deteriora pielea.

In comparatie cu epilarea cu laser, IPL necesita un numar mai mare de sedinte pentru a vedea aceleasi rezultate. Avantajul insa este ca exista dispozitive IPL care pot fi cumparate si folosite acasa. In aceste conditii, utilizand epilatorul IPL acasa, nu veti mai merge la salon, si veti economisi bani in fiecare luna.

Sunt dureroase procedurile?

Multe persoane se intreaba daca sunt dureroase aceste metode de epilare Brasov. Cu siguranta, cei care au astfel de intrebari, sunt cei care au avut parte de multe sedinte de epilare cu laser intrecut. Ei bine, in comparatie cu metodele traditionale de epilare, IPL sau epilarea laser sunt metode care nu provoaca durere. Nu provoaca iritatii ale pielii, si nici alte surprize neplacute.

About opticacopii.brasov

Check Also

Transport Colete Bacau

Transport Colete Bacau

Ce marfa se poate livra prin intermediul firmelor de transport colete Bacau? In era digitala …

Close