joi , septembrie 28 2023
Breaking News
Home / Lifestyle / Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

De ce epilare definitiva Brasov si nu alte proceduri?

Procedura de epilare definitiva Brasov reprezinta la momentul actual, cea mai eficienta metoda de indepartare a firelor de par de pe suprafata corpului. Indiferent de zona vizata, nu exista o solutie mai buna, iar in continuare puteti afla mai multe detalii foarte interesante legate de acest tratament corporal.

Beneficii epilare definitiva Brasov

Cu conditia ca parul sa fie indepartat de un tehnician experimentat si foarte bine instruit, fasciculele de lumina functioneaza cu exactitate atunci cand vine vorba de a va elimina parul nedorit. Un tratament profesional va insemna de asemenea, ca pielea care inconjoara foliculul de par ramane intacta si nedeteriorata.

Un alt beneficiu pe care acest tratament corporal il are, este reprezentat de timpul scurt necesar pentru eliminarea firelor de par. Sedintele de Epilare Definitiva Brasov laser nu dureaza foarte mult.

Pentru zonele mici de exemplu, o sedinta poate dura chiar si 10 minute, in timp ce pentru zonele mari ale corpului (spate, piept, picioare) poate fi nevoie de 40 – 50 minute pentru o sedinta. Tinand cont insa ca dupa finalul tratamentului nu mai trebuie sa va ocupati de epilarea cu ceara sau sa folositi aparatul de ras, merita sa petreceti aceste minute la salon.

Epilare Definitiva BrasovIn plus, procedura nu este dureroasa la fel ca metodele alternative. Deci, daca pana in clipa de fata durerea provocata de epilarea cu ceara de exemplu era imposibil de suportat, nu mai trebuie sa va faceti griji. Laserul care trece peste pielea dvs. in timpul tratamentului, nu provoaca nici durere, nici senzatie de disconfort si nici iritatii ale pielii.

Rezultatele de care veti avea parte in urma acestui tratament vor putea fi vizibile chiar si dupa mai multi ani de zile. Trebuie insa sa mai treceti in fiecare an pe la salon, pentru o singura sedinta de intretinere, iar pielea dvs. va fi mereu catifelata si placuta la atingere.

Tratamentul ideal pentru piele sensibila

Metoda de epilare definitiva vi se potriveste de minune chiar si in cazul in care aveti pielea sensibila. Si asta nu este tot, pentru ca indiferent daca aveti nuanta tenului si a pielii mai inchisa sau mai deschisa, puteti alege acest tratament corporal, pentru cele mai bune rezultate.

Asadar, acestea sunt cateva beneficii majore pe care epilarea definitiva cu laser vi le poate oferi, asa ca daca doriti sa eliminati firele de par nedorite, merita sa luati acest tratament corporal in calcul.

About opticacopii.brasov

Check Also

Nutritionist Brasov

Nutritionist Brasov

Nutritionist Brasov Un Nutritionist Brasov va va da o multime de sfaturi foarte bune. Acesta …

Close