marți , noiembrie 29 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Remorca Cu Macara

Remorca Cu Macara

In ce situatii este utila o remorca cu macara?

In cazul in care nu stiati, exista transporturi care nu pot fi efectuate decat utilizand o remorca cu macara. Aici nu este vorba despre transportul unui palet cu marfa, sau a unor cereale sau legume. Referitor la acest subiect, mai multe detalii vom dezvalui in continuare.

Transporturi care necesita o remorca cu macara

Exista diverse marfuri care au o greutate foarte mare si care au de asemenea si un volum foarte mare. Aceste marfuri nu ar putea fi incarcate intr-o remorca fara o macara.

Remorca Cu MacaraDe exemplu, atunci cand este necesar transportul unui container maritim, se foloseste o remorca cu macara. Nu exista o alta solutie pentru a prinde si a urca in remorca un container, decat o macara.

Cand este nevoie sa fie transportate de exemplu oale din beton, acestae sunt incarcate cu ajutorul macaralei. La fel se procedeaza si la destinatie, pentru ca macaraua are rolul de a da jos oalele din beton din remorca.

Pentru transporturile forestiere este de aseenea necesara aceasta solutie pentru transport. Tunchiurile mari ale copacilor nu pot fi incarcate cu un stivuitor in remorca. De asemenea, nu pot fi incarcate de catre oameni datorita volulului si greutatii. O macara insa poate ridica trunchiul copacului cu usurinta.

Pentru a transporta stalpii de curent din beton se mai poate folosi o asemenea remorca. Stalpii au o greutate foarte mare si nu pot fi manipulati de om. Acestia nu pot fi asezati nici pe paleti pentru a fi incarcati cu stivuitorul. Deci, singura solutie o reprezinta o remorca echipata cu macara.

De retinut

Dupa cum se poate vedea, o remorca cu macara este ideala pentru a transporta marfa grea si voluminoasa. Foarte important este sa amintim faptul ca exista diverse modele de remorci cu macarale.

Unele dintre acestea au capacitatea de incarcare mai mare in comparatie cu celelalte. Cat despre macarale, si acestea difera de la caz la caz. Nu fiecare macara poarte sa ridice aceiasi greutate.

De asemenea, nu toate macaralele pot sa ridice aceiasi greutate. Unele ridica mai multe kilograme in comparatie cu altele. La fel stau lucrurile si in ceea ce priveste inaltime de ridicare. Unele ridica la o inaltime mai mare, altele la o inaltime mai mica.

About opticacopii.brasov

Check Also

Proiectare Studiu De Solutie Brasov

Proiectare Studiu De Solutie Brasov

Cine se ocupa de proiectare studiu de solutie? Exista persoane care au nevoie in cel …

Close