joi , septembrie 28 2023
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Porti Metalice Brasov

Porti Metalice Brasov

Porti Metalice Brasov telescopice

In cazul in care proprietatea dispune de o intrare relativ mica, avand dimensiuni reduse se vor alege cele mai bune Porti Metalice Brasov. Portile telescopice sunt portile ideale in aceste cazuri. Daca intre poarta si casa este un spatiu de intrare foarte mic, recomandarea specialistilor in domeniu este montajul unei porti telescopice.

Acest tip de poarta se pliaza perfect in cazul spatiilor mici de deschidere. Se va asigura si o deschidere mult mai rapida a portii de aces. O poarta telescopica este alcatuita din cel putin doua segmente de baza. Fiecare segment prezinta particularitatea ca ruleaza cu o viteza diferite. Insa, se va ajunge in acelasi timp la pozitiile inchis si deschis.

Porti Metalice Brasov

O poarta metalica telescopica poate fi realizata din mai multe tipuri de materiale. Preferintele, dorintele si asteptarile clientilor vor fi intotdeauna satisfacute. Poarta metalica poate fi confectionata din teava patrata. Are un aspect cu totul deosebit.

Porti Metalice BrasovTotodata gama de Porti Metalice Brasov telescopice pot fi confectionate implicit si din fier forjat sau dintr-un cadru metalic captusit cu lemn. In unele cazuri specifice, clientii prefera sarma zincata. Daca materialul din care este fabricata poarta metalica telescopica este tabla, aceasta va avea grosimea de minim un milimetru. Pentru prelungirea rezistentei in timp la conditiile climaterice, se poate folosi si galvanizarea la cald.

Porti Metalice rapide

Din categoria de Porti Metalice Brasov rapide fac parte portile batante. Acest tip de porti sunt prevazute cu un mecanism special. Acesta are rolul de permite plierea aripilor portii metalice chiar in timpul miscari, si anume in timpul deschiderii sau inchiderii. Sunt porti automatizate. In general, acest tip de porti are o inaltime maxima de aproximativ doua mii cinci sute de milimetri. Latimea de deschidere intre cele doua porti are o dimensiune de aproximativ sase mii de milimetri. Portile metalice batante prezinta o utilitate ridicata si in cazul in care spatiul intre poarta si cladire este foarte scazut.

About opticacopii.brasov

Check Also

Gel Dezinfectant Pentru Maini

Gel Dezinfectant Pentru Maini

Importanta utilizarii unui gel dezinfectant pentru maini Un gel dezinfectant pentru maini este un produs …

Close