joi , septembrie 28 2023
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Montaj Gresie Brasov

Montaj Gresie Brasov

De ce ar trebui sa optez pentru montaj gresie Brasov?

Atunci cand va propuneti renovarea locuintei, trebuie sa luati in considerare serviciile de montaj gresie Brasov. Gresia reprezinta cea mai buna solutie in ceea ce priveste pardoseala, din mai multe motive.

In mod evident, aceste motive sunt considerate a fi avantajele gresiei. Va prezentam in continuare pe scurt cateva dintre avantajele sale. Cititi pana la final si veti avea convingerea ca aveti nevoie de acest tip de pardoseala in locuinta dvs.

Avantaje obtinute dupa montaj gresie Brasov

Este cat se poate de evident faptul ca dupa ce veti opta pentru montaj gresie Brasov veti avea o multime de avantaje. Iata exemple clare de astfel de avantaje:

1. Durabilitate

Gresia este extrem de rezistenta atunci cand vine vorba de patare si uzura. Acest tip de pardoseala este solutia perfecta pentru amplasarea in zone cu trafic intens. Totusi, nu are o rezistenta puternica la impact: daca aruncati un obiect greu pe gresie, este foarte probabil sa se sparga.

Dar, cu siguranta nu instalati pardoseala pentru a arunca prin casa cu lucruri, deci nu aveti de ce sa va faceti griji in acest sens.

2. Intretinere redusa

Deoarece este atat de durabila, gresia nu are nevoie de multa intretinere. Vor trebui curatate placile de gresie la fel ca orice alta suprafata din casa dvs. care se murdareste. Veti dori sa aplicati un etansant pe gresie aproximativ o data la 4-5 ani. In afara de asta, nu aveti prea multe motive sa va faceti griji cand vine vorba de a va mentine placile in forma buna.

3. Cost eficient

Placile ceramice sunt foarte rentabile: sunt una dintre cele mai ieftine suprafete de pardoseala disponibile. Cand luati in considerare costul initial al achizitionarii placilor si al instalarii lor cu longevitatea si lipsa de intretinere costisitoare, devine clar ca placile de gresie merita fiecare banut.

Bineinteles ca asta depinde si de tipul gresiei pe care o folositi, pentru ca exista atat de multe optiuni pe piata.

4. Rezistenta la apa

Placile ceramice au pe suprafata lor un strat de protectie smaltuit care le face impermeabile la deteriorarea apei si la patrunderea petelor. Acesta este motivul pentru care gresia este atat de des folosita pentru pardoseala bailor.

Montaj Gresie BrasovDe asemenea, sunt rezistente in mod natural la umiditate, facandu-le ideale pentru pardoseala unei zone foarte fierbinti sau umede.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele de care puteti avea parte daca optati pentru gresie cand alegeti pardoseala din casa dvs. Este evident faptul ca nu veti gasi o solutie care sa fie mai eficienta decat aceasta.

Despre montajul gresiei

Este important sa va asigurati ca beneficiati de cele mai bune servicii de montaj gresie Brasov de pe piata. Specialistii sunt constienti ca atunci cand monteaza gresia trebuie sa fie atenti la nivel.

Mai exact, toate placile de gresie trebuie sa fie montate la acelasi nivel, chiar si cand pardosela nu este tocmai plana. Vor putea folosi ca umplutura adezivul, astfel incat sa obtina o suprafata perfecta pentru aplicarea gresiei la acelasi nivel. Acest lucru poate fi verificat cu ajutorul bolobocului.

Este important ca specialistii sa aiba mare grija si la rosturi, ca acestea sa fie perfect drepte. Trebuie de asemenea sa fie atenti ca unghiul format intre doua placi sa fie mereu de 90 de grade. Latimea rosturilor are un rol important pentru ca este vizibila, deci trebuie ca toate rosturile sa aiba aceiasi latime.

Specialistii mai trebuie sa se asigure ca atunci cand incep noul rand de gresie cu o placa taiata, aceasta are aceleasi dimensiuni cu celelalte bucati taiate de gresie. Acest aspect este foarte important pentru ca toate placile trebuie sa aiba aceleasi dimensiuni.

In incheiere mentionam faptul ca expertii in montaj gresie Braosv trebuie sa acorde o mare atentie trecerii de la o pardoseala la alta. De la gresie la parchet de exemplu, cand se face trecerea este necesara o plinta. Aceasta poate fi cumparata in acelasi timp cu gresia, de la acelasi magazin.

About opticacopii.brasov

Check Also

Gel Dezinfectant Pentru Maini

Gel Dezinfectant Pentru Maini

Importanta utilizarii unui gel dezinfectant pentru maini Un gel dezinfectant pentru maini este un produs …

Close